23 апр.

Meeple Circus

Играчи: 2 - 5 Времетраене: 45 минути Жанр: Игра за ловкост Резюме: Това вероятно е най-добрата и най-тематична игра за цирк, която съществува. Тук вие ще се опитвате да правите номера с различни животни, хора и предмети, като в реално време под звуците на.
Read More
28 февр.

Clash of the Ardennes

Играчи: 2 Времетраене: 30 - 60 минути Жанр: Военна игра Ревю: В тази историческа схватка двама души влизат в ролята на съюзниците и нацистите по време на Втората Световна Война. Това е тактическа елегантна правила с малко правила, но много дълбочина.
Read More
19 февр.

Zombie Dice

Играчи: 2 - 99 Времетраене: 15 минути Жанр: Мятане на зарове / Изпитване на късмета Резюме: Елементарна, но пристрастяваща, тази игра пристига единствено с 13 зара и се играе за под 13 минути... дори от деца.
Read More
19 февр.

Small Samurai Empires

Играчи: 2 - 4 Времетраене: 45 - 90 минути Жанр: Контрол на територии / Програмиране / Управление на ресурси Резюме: Малко правила - дълбок геймплей. Това е най-доброто описание на тази игра. Тук играчите управляват клан от самураи в древна япония и се опитват.
Read More
19 февр.

Suburbia: Collector’s Edition

Играчи: 1 - 5 Времетраене: 90 минути Жанр: Строене на град Резюме: Редовно ни питат: "А на вас коя ви е любимата игра?" Е, ето тази е. В Suburbia играчите строят квартал от голям град, като трябва да балансират между репутация и брой жители..
Read More
18 февр.

Bandida

Играчи: 1 - 4 Времетраене: 30 минути Жанр: Свързване на пътища Резюме: Играчите кооперативно се опитват да спрат бандитката Дидка да избяга от затвора, като се опитат да затворят всички възможни пътища за бягството й. Проблемът е, че всеки път щом сложат карта, която.
Read More
18 февр.

Concept Kids: Animals

Играчи: 2 - 12 Времетраене: 20 минути Жанр: Асоциации Резюме: За нас, това е най-добрата игра, която можете да играете с малкото си дете и една от най-добрите детски игри по принцип. Тук един играч тегли карта с животно и се опитва да подскаже.
Read More
18 февр.

Unicorn Fever

Играчи: 2 - 6 Времетраене: 60 минути Жанр: Залагане на еднорозни състезания Резюме: Ако си падате по хазарта, тази вълнуваща игра ще ви вкара в страхотното състояние да крещите името на вашия еднорог, докато се надбягва по дъгата. Играта се развива в две фази..
Read More
18 февр.

Thrive

Играчи: 2  (с разширението може и 4) Времетраене: 20 - 30 минути Резюме: В тази иновативна шохоподобна игра, играчите управляват собствени лилии в опит да завладеят езерото за себе си. Тук използвате огромни пластмасови лилии, в които ще пъхате дървени пръчици. Тези пръчици ще.
Read More
18 февр.

Once Upon a Time: The Storytelling Card Game

Играчи: 2 - 6 Времетраене: 30 минути Жанр: Разказване на истории Резюме: Това е най-популярната игра, чиято идея се основава върху разказването на истории. Всеки ход играете карти и продължавате една обща фентъзи история. Победител е този, който пръв успее да заведе историята към.
Read More