28 февр.

Clash of the Ardennes

Играчи: 2 Времетраене: 30 - 60 минути Жанр: Военна игра Ревю: В тази историческа схватка двама души влизат в ролята на съюзниците и нацистите по време на Втората Световна Война. Това е тактическа елегантна правила с малко правила, но много дълбочина.
Read More
21 февр.

Lastiché

Играчи: 2 Времетраене: 5 минути Жанр: Ловкост / Бързина Резюме: В тази игра двама души влизат в дуел за бързина и точност. Двамата играят върху дъска с мост в средата и малка дупка в моста. Целта е да прекрарат всичките си дървени пулчета през.
Read More
19 февр.

13 Minutes: The Cuban Missile Crisis, 1962

Играчи: 2 Времетраене: 13 минути Жанр: Контрол на територии Резюме: Светкавична микро игра, в която играчите влизат в обувките на големите сили - Америка и Русия. Тук се опитвате да контролирате различни политически цели в студена война, като внимавате докато се дърлите случайно да.
Read More
19 февр.

conQUIZtador

Играчи: 2-3 Времетраене: 60 минути Жанр: Контрол на територии / Познания Резюме: Класическата Тривиадор има и настолна форма. Тук играчите се опитват да контролират територии в България, като в същото време отговарят и на въпроси, свързани с българска историческа тематика.
Read More
19 февр.

Imhotep: The Duel

Играчи: 2 Времетраене: 30 минути Жанр: Събиране на комплекти Резюме: В тази игра, двама играчи се сблъскват в опит да съберат най-добрата комбинации от плочки в Египетска атмосфера, като трябва да внимават, защото конфронтацията може да не е директна, но е жестока.
Read More
19 февр.

Обикновени карти за игра

Имаме няколко стандартни тестета за игра, с които можете да си цъкате всички познати игри като белот, 3-5-8 и всичко останало. Избягвайте покер обаче. Ще ни глобят.
Read More
19 февр.

Шах

Играчи: 2 Времетраене: 60 минути Жанр: Шах Резюме: Шах. Какво повече да кажем?
Read More
19 февр.

Pile-Up Rush

Играчи: 2 Времетраене: 20 минути Жанр: Ловкост / Баланс / В реално време Резюме: Двама играчи влизат в дуел за баланс върху обща основа. Първият, който успее да сложи всичките си части печели. Ревю на Pile-Up Rush
Read More
18 февр.

Stew

Играчи: 2 - 4 Времетраене: 10 - 20 минути Жанр: Блъф / Дедукция Резюме: Играчите заедно готвят яхния, като пъхат неща в огромен котел, които само те виждат. Целта е да разберете кога е правилния момент да пъхате неща в яхнията и да я.
Read More
18 февр.

Sprawlopolis

Играчи: 1 - 4 Времетраене: 15 - 20 минути Жанр: Строене на град / пъзел Резюме: Играта пристига в малка кутийка с едно малко тесте. Картите са двустранни. От едната страна ще откриете квартал разделен на четири части, а от другата специално условие за.
Read More