17 окт.

Roll Camera

Играчи: 1 - 4 Времетраене: 45 - 90 минути Жанр: Кооперативна, мятане на зарове Резюме: Кооперативна игра, в която се опитвате да заснемете страхотен филм или толкова тъп, че е гениален. Тематична и лесна за научаване, Roll Camera е подходяща за всеки.
Read More
17 окт.

Lords of Zanora

Играчи: 2 - 5 Времетраене: 15 - 50 минути Жанр: Строене на табло, биткаджийска, игра с карти Резюме: Бърза малка игра само с едно тесте с карти. Целта ви е да построите верига от пет героя, докато се пазите от атаките на околните.
Read More
17 окт.

Cascadia

Играчи: 1 – 4 Времетраене: 30 - 45 минути Жанр: Слагане на плочки, пъзел Резюме: В един от най-големите хитове за 2021, вие строите табло от природни плочки и върху тях трупате животни, които имат различни изисквания, за да отбелязвате оптимално точки.
Read More
05 авг.

Machi Koro: Deluxe Edition

Играчи: 2 - 5 Времетраене: 30 минути Жанр: Мятане на зарове, строене на град Резюме: Хаотична и изпълнена с късмет, но някак си пристрастяваща. Просто мятате зар и се надявате да се падне числото на някоя от вашата сграда, за да получите пари. С.
Read More
05 авг.

Какао

Играчи: 2 – 4 Времетраене: 30 минути Жанр: Поставяне на плочки, икономика Резюме: Лека семейна игра, в която събирате и продавате какао чрез поставяне на плочки. Най-добрият търговец - печели.
Read More
12 май

Melee

Играчи: 2 - 4 Времетраене: 20 минути Жанр: Контрол на територии / Наддаване Резюме: Лесна, светкавична и брутална. В тази кратка и агресивна игра, играчите се опитват да завземат замъците си, като използват оригинална система с наддаване за битки.
Read More
23 апр.

Meeple Circus

Играчи: 2 - 5 Времетраене: 45 минути Жанр: Игра за ловкост Резюме: Това вероятно е най-добрата и най-тематична игра за цирк, която съществува. Тук вие ще се опитвате да правите номера с различни животни, хора и предмети, като в реално време под звуците на.
Read More
23 апр.

Funkoverse Strategy Game: Game of Thrones

Играчи: 2 - 4 Времетраене: 20 - 60 минути Жанр: Биткаджийска игра в стил Арена Резюме: Мятате зарове и се мачкате един друг, като можете да влезете в ролята на Денерис, Джон Сноу, Аря и дори Ледения Крал.
Read More
23 апр.

Superhot: The Card Game

Играчи: 1 - 3 Времетраене: 20-40 минути Жанр: Микро дек билдинг / Соло игра Резюме: Въпреки, че играта не следва напълно тематиката на известната видео игра, предлага възможности, с които малко соло игри могат да се похвалят.
Read More
23 апр.

Kanagawa

Играчи: 2 - 4 Времетраене: 45 минути Жанр: Събиране на комплекти Резюме: Лека и изключително красива, Kanagawa ви пренася в далечния изток и ви поставя в ролята на художници, които се борят за званието най-добър артист. Не, тук физически не рисувате.
Read More