19 фев.

Zombie Dice

Играчи: 2 - 99 Времетраене: 15 минути Жанр: Мятане на зарове / Изпитване на късмета Резюме: Елементарна, но пристрастяваща, тази игра пристига единствено с 13 зара и се играе за под 13 минути... дори от деца.
Read More
19 фев.

Spot it! (Dobble)

Играчи: 2 - 8 Времетраене: 15 минути Жанр: Бързи реакции / Наблюдателност Резюме: Класическата игра за наблюдателност пристига с малко тесте от кръгли карти, което ще ви предизвика реакциите и наблюдателността.
Read More
19 фев.

Нефтопукльовците

Играчи: 2 - 4 Времетраене: 20  минути Жанр: Математика Резюме: В тази игра вие ще чистите мръсните нефтени петна от океана, като използвате математика. Ревю на Нефтопукльовците
Read More
19 фев.

Untold: Adventures Await

Играчи: 1 - 4 Времетраене: 45 - 60 минути Жанр: Разказване на истории / Писане на сериал Резюме: Играта използва системата и заровете от Rory's Story Cubes и изгражда по-голямо приключение. Тук играчите трябва да измислят собствени сериали, като за целта използват множество помощни.
Read More
19 фев.

Impact: Battle of Elements

Играчи: 2 - 5 Времетраене: 15 минути Жанр: Безразборно мятане на зарове Резюме: Има игри, които или ги схващаш или не. В Impact вие просто мятате зарове в кутия, като се надявате да ви се паднат някакви символи. Това е. Но работи. Ревю на.
Read More
19 фев.

Red Stories

Играчи: 2 - 15 Времетраене: 20 минути Жанр: Разгадаване на мистерии Резюме: Това е същата игра като Black Stories, но е насочена към деца. Случаите са по-лесни и по-малко кървави. Въпреки че е за деца, често и възрастните прибягват към тази игра.
Read More
19 фев.

Обикновени карти за игра

Имаме няколко стандартни тестета за игра, с които можете да си цъкате всички познати игри като белот, 3-5-8 и всичко останало. Избягвайте покер обаче. Ще ни глобят.
Read More
19 фев.

Uno

Играчи: 2 - 10 играчи Времетраене: 30 минути Жанр: Uno Резюме: Uno е толкова популярна, че се продава във всяка бутка. Това е игра, в която играете карти, като се опитвате да спазвате цветове и числа. Играе се както от деца, така и от.
Read More
19 фев.

Щастливи пирати

Играчи: 2 - 4 Времетраене: 10 минути Жанр: Събиране на съкровища Резюме: Чудесна детска игра, в която събирате съкровища и се биете с други пирати. Играта е подходяща дори и за 3 - 4 годишни деца.
Read More